Subscribe to our RSS Feeds

Bütün Solitaire Oyunları Tek Paket Microsoft Solitaire Collection

0 Comments »
Microsoft Solitaire Collection
Microsoft Solitaire Collection Windows işletim sistemi için her zam.an popüler olmuş yerleşik gelen oyunların tamamını içeren pakettir.Bu paket sadece Windows ve Windows 8.1 kullananlar için özel bir uygulamadır.Mağazadan en popüler ve en çok oynanan oyunlar arasında şimdiden yerini aldı.Microsoft Solitaire Collection içinde beş farklı kart oyunu barındırıyor.Bunlar Klondike, FreeCell, Spider, Tripeaks, Pyramid oyunlarıdır.Eğer bir Windows kullanıcısı iseniz bu oyunlardan birini muhakkak oynamışsınız demektir.
Microsoft Solitaire Collection
Microsoft Solitaire Collection
Microsoft Solitaire Collection oyun paketini mağazadan oyunlar kategorisinden indirebilir ya da buraya tıklayarak direk indirmeye başlayabilirsiniz.
Microsoft Solitaire Collection
Klondike
Bu sürüm, birçok kişinin ""Solitaire"" olarak adlandırdığı asla eskimeyen bir klasiktir. Geleneksel sıralama yöntemini veya popüler Vegas puanlama sitemini kullanarak tahtadaki bütün kağıtları temizlemeye çalışın.
FreeCell
Bütün kağıtları tahtadan temizlemeye çalışırken kağıtları taşımak için size verilen dört ekstra hücreyi kullanın. Klondike sürümünden daha stratejik olan FreeCell birkaç hamle ötesini düşünen oyuncuları ödüllendirmektedir.
Spider
Mümkün olan en az hamleyle temizleme girişimlerinizi bekleyen sekiz kağıt sütunu. Alışana kadar tek bir diziyle oynamaya başlayın ve daha sonra iki veya hatta oyundaki dört diziyi de kullanarak nasıl üstesinden gelebileceğinizi görün.
TriPeaks
Puan kazanmak için kartları belli bir sırayla, yukarıdan veya aşağıdan seçin. Dağıtma hakkınız bitmeden kaç tane tahtayı temizleyebilirsiniz?
Pyramid
Temizlemek için toplamları 13 olan iki kartı eşleştirin. Piramidin tepesine ulaşmaya çalışın. Gittikçe popülerliği artan bu aldatıcı derecede basit ve aşırı derecede bağımlılık yapıcı olan oyunda ne kadar yüksek puan kazanabileceğinizi görün!
06:27

0 Responses to " Bütün Solitaire Oyunları Tek Paket Microsoft Solitaire Collection "

Yorum Gönder

 
Haxballda İşe Yarayacak Taktikler ve İpuçları